• Radno vreme

    Pon-Pet: 07-16h; Sub: 7-14h

  • Kontakt informacije

    063 8001482lekic.ivan1@gmail.com

Prednosti laserskog rezanja

Posted In: Novosti

Poboljšajte tačnost
Sa visokokvalitetnom mašinom za lasersko sečenje, radni predmet se lako drži na mestu bez ikakvog pomeranja usled vibracija. Ovo je glavna prednost ručnog i mehaničkog sečenja jer ostavlja malo prostora za greške, tako da možete napraviti jednostavne i složene rezove precizno prvi put, čime se sprečava gubitak.

Ubrzajte dosadne procese
Sa malo potrebne radne snage, moderne mašine za lasersko sečenje su visoko automatizovane, što znači da možete da sečete složene oblike bez potrebe za alatom. U poređenju sa drugim metodama sečenja, tehnologija laserskog sečenja ne samo da smanjuje troškove rada, već i drastično ubrzava procese i povećava kvalitet.

Prihvatite svestranost
Mašine za lasersko sečenje mogu se koristiti za sečenje i graviranje širokog spektra materijala, kao što su metali, MDF, drvo, šperploča, plastični kamen, staklo, tkanina, papir i karton. Na sreću, sa toliko inovativnih modela dostupnih od vodećih proizvođača, mnogo je lakše pronaći mašinu koja odgovara materijalima sa kojima radite i količini sečenja ili graviranja koja vam je potrebna.