• Radno vreme

    Pon-Pet: 07-16h; Sub: 7-14h

  • Kontakt informacije

    063 8001482lekic.ivan1@gmail.com

LEKIĆ SZTR

Bravarski usluge i lasersko sečenje metala od lima i čelika na jednom mestu…

lekic bravarija cnc rezanje laserom smederevska palanka 2_resize

Dobrodošli u porodičnu firmu otvorenu 2003. godine, sa preko 20 godina iskustva u pružanju bravarskih usluga i obradi metala. Naša strast je stvaranje visokokvalitetnih proizvoda od metala koji zadovoljavaju i najzahtevnije potrebe naših klijenata.

Glavna delatnost naše firme obuhvata širok spektar bravarskih usluga. Naš stručni tim stručnjaka specijalizovao se u sečenju lima, savijanju lima, CNC rezanju laserom i zavarivanju. Sa najnovijom tehnologijom i opremom, garantujemo preciznost i kvalitet svakog završenog proizvoda.

Posebno smo ponosni na našu specijalizaciju u CNC laser art izradi kapija i ograda od CNC sečenih metalnih panela. Naši stručnjaci će pažljivo raditi sa vama kako bi razumeli vaše potrebe i dizajnirali jedinstvene kapije i ograde koje će istovremeno biti funkcionalne i estetski privlačne. 

Koristeći visokokvalitetne metale i sofisticirane tehnike obrade, naša CNC laser art izrada pruža vam neograničene mogućnosti za personalizacija i izražavanje vašeg stila.

Naša posvećenost kvalitetu i profesionalizmu omogućava nam da ostvarimo dugotrajne odnose sa našim klijentima. Trudimo se da pružimo usluge koje prevazilaze očekivanja i ostavljaju trajni utisak.

Ako vam je potrebna bravarska usluga, sečenje lima, savijanje lima, CNC rezanje laserom, zavarivanje ili jedinstvena CNC laser art izrada kapija i ograda, obratite nam se sa poverenjem.

Mi smo vaš partner u ostvarivanju vaših metalnih vizija.

event confirm

Book an Appointment

Send your info and we’ll get in touch to book you in
winner

Our Quality Service

We are rated 4.9/5 by over 400,000 of our customers.
shop location

Service Centre

2307 Beverley Rd Brooklyn, New York 11226 United States.